HÄLSA LIVSSTIL MENTAL TRÄNING MOTION OCH FYSISK TRÄNING PERSONLIG UTVECKLING

Låt dina passioner bli ditt livselixir..!


ÄLSKA DIG SJÄLV..! – och finn en väg till hälsa och välbefinnande.

Att ha en naket kärleksfull attityd till dig själv och din kropp kan vara nyckeln till en ökad glädje, lycka, självförtroende och förbättra både din inre och yttre hälsa. Att omfamna och älska sig själv precis som man är, utan att döma eller kritisera, kan sannerligen bli en livsförändrande upplevelse.

Att vara kärleksfull mot sig själv handlar i grund och botten om att acceptera och älska sin kropp oavsett dess form, storlek eller utseende. Det handlar om att sluta jämföra sig med andra och sluta sträva efter den idealiserade bild av skönhet som ofta dikteras av media, modeskapare och andra. 

Genom att acceptera och älska sin egen kropp blir man helt enkelt mer nöjd och tillfredsställd med sig själv och det liv man lever. Man slutar att vara så förnedrande självkritisk och istället blir det mer självklart att fokusera på att vara tacksam för allt som ens kropp gör för en varje dag. Det kan vara allt från att kunna gå, dansa, le, njuta av allehanda ting eller för den delen bara vara närvarande i stunden.

En kärleksfull attityd gentemot din egen kropp förbättrar självförtroendet. När du lär dig att älska dig själv och din kropp som den är och utan förbehåll, blir du mer säker och stolt över den du är. Du slutar att söka bekräftelser och godkännanden från andra, och istället kommer du att hitta din egen inre styrka och självkänsla. Det, om något, kan leda till att du vågar ta för dig mer i livet och vågar följa dina, kanske sedan länge, gömda drömmar och passioner.

En kärleksfull attityd gentemot din egen kropp kan även förbättra både den inre och yttre hälsan. När du älskar och accepterar din kropp, blir du ofelbart mer benägen att ta hand om den genom att äta hälsosamt, motionera regelbundet och ge den tillräckligt med vila och återhämtning. Det leder till ökad energi, bättre sömn, minskad stress och förbättrad fysisk hälsa.

Att ha en naket kärleksfull attityd gentemot sig själv och sin kropp kan förstås vara en utmaning i dagens samhälle där kroppsideal och perfektionism ofta hyllas. Men genom att åtminstone påbörja resan mot självacceptans och självkärlek kan du komma att upptäcka en helt ny värld av glädje, lycka, självförtroende och hälsa. 

Så varför inte börja redan idag..? Ge dig själv gåvan att älska och acceptera dig själv precis som du är, och upptäck hur det kan förändra ditt liv till något ännu bättre..!

© Björn Solum

”Programmet Lust för Livet” är ett självstudieprogram som kommer att hjälpa dig att ta dig ur det bedrägliga självförnekande som många, kanske även du, lever under idag och istället förändra ditt liv till ett liv med en nyfunnen, sund och äkta SJÄLVKÄRLEK, SJÄLVKÄNSLA, PASSION OCH LUST. För mer information om programmet och för köp: KLICKA HÄR!

Leave a Reply

Vår webbsida använder cookies. Genom att klicka på "godkänn" så accepterar du vårt användande av cookies.  Läs mer