HÄLSA MENTAL TRÄNING

Slappna av med Dina drömmar!

Minipaus.

Dagdrömmer gör vi allihop. Även Du som envist hävdar motsatsen.

Du behöver nämligen ”drömmarna” – för att kunna skapa förändringar.

Vi dagdrömmer om framgångar, om utveckling, om glädje och njutning. Om sådant som vi ännu inte har förverkligat.

På så sätt formas idéerna om hur ett ännu bättre liv skulle kunna vara. 

Det är i dagdrömmarnas fria och underbara värld som skapandet av det ännu inte uppnådda påbörjas. Du kan nämligen inte förverkliga någonting i den fysiska världen, om Du inte först ger Dig själv en föreställning om det som Du vill göra.

Vill Du skapa något som ännu inte finns i Din värld, så måste det först födas inom Dig själv – i Ditt eget inre – bland Dina flyktiga och fantasifulla önskningar – i Dina lekfulla dagdrömmar.

Långt ifrån alla drömmar leder fram till att Du vill förverkliga drömmen. De flesta dagdrömmar tjänar sitt syfte bäst genom att förbli just bara drömmar. Något att förlora sig i under stunder av njutning och avkoppling från en tuff vardag.

Bekymren glöms bort för en stund och Du ger Dig själv istället en chans till välbehövlig vila och återhämtning.

Att sjunka ner i tankar om att vara på en annan plats, att drömma sig bort en stund, är ett enkelt och effektivt sätt att slappna av på. Det enda Du behöver göra är att sluta ögonen och sedan bara låta Dig själv glida bort – och naturligtvis –  tillåta Dig själv att göra det…

Ljudfilen här nedanför innehåller en Minipaus. Kanske kan den hjälpa Dig att komma i kontakt med Dina allra ljuvaste drömmar…

Leave a Reply

Vår webbsida använder cookies. Genom att klicka på "godkänn" så accepterar du vårt användande av cookies.  Läs mer