HÄLSA LIVSSTIL MENTAL TRÄNING PERSONLIG UTVECKLING

Tiden går…och nu är vi redan förbi mitten av augusti…


Sommaren, den med lust och fägring stor, övergår i höst med återgång till jobb och rutiner, till skolstarter, kortare dagar, längre nätter, vissnande och fallande löv. Den för kropp och själ så välgörande solen och sommarvärmen falnar och övergår i höstens, om än friskare, men likväl ruggigare väderlek. Regn, blåst och till och med oväder står för dörren. Vintern, med snö och än strängare kyla, varslar om sin snara ankomst.

För vissa innebär även den här tiden en lustfylld förväntan på det som kommer. För andra, för de flesta, en tid av vemod inför återgången till det gamla vanliga, till instängdhet, till djupa suckar inför väntande kyla, mörker och stängda dörrar och fönster. Friheten, den som sommarens sol och värme bjuder på, göms och förborgas någonstans bland minnenas vindlingar.

De där lustbetonade drömmarna om ett roligare, mer spännande, innehållsrikt och än bättre liv förskjuts och läggs i malpåse för ännu ett år. I tomrummet uppstår plötsligt plats för de allt mer påträngande gamla vanliga tankarna runt strävandena för att få allt att hålla ihop…

Men..!

Just i år, faktiskt just nu, har du möjlighet att förändra det där. 

Nyfiken..!?

På websidan slappna-av.nu hittar du flera GRATIS-kurser. Bland annat en som har fått namnet ”21 steg till DITT drömliv”. Kursen, som distribueras genom en serie epostbrev kommer att ta dig från vemod, olust och bara längtan till ett liv på dina villkor, ett liv där du känner att du är på väg att förverkliga dina allra vildaste drömmar. För mer information om kursen och för att omedelbart komma igång – KLICKA HÄR eller på bilden här nedanför.

© Björn Solum

Annons "21 steg till DITT drömliv"

Leave a Reply

Vår webbsida använder cookies. Genom att klicka på "godkänn" så accepterar du vårt användande av cookies.  Läs mer