LITTERÄRT PERSONLIG UTVECKLING

Några ord från mig under dessa dagar fyllda av fasa…


Det är krig i Europa.

Helt plötsligt har krigets fasor kommit så mycket närmare, blivit så mycket mer påtagliga…och…så oerhört mycket mer verkliga.

Och det precis nu, nu när vi äntligen har börjat se ljuset i den långa tunnel av mörka och dystra hot om sjukdomar och farsoter, som vi under de senaste åren har befunnit oss i. Nu, när så många äntligen berett sig på att ta nya tag, att påbörja en ny början, att låta livet, det lustfyllda, få fylla det tomma och mörka med nya hägrande drömmar, med tro och hopp om en ljusnande framtid…

Det kan sannerligen vara lätt, och enkelt, att låta sig själv återfalla i mörka tankar, att åter uppleva ovisshet, misstro, hopplöshet och olust.

Min appell till dig som läser det här, får, en dyster dag som denna, det här innehållet:

Vänd ryggen mot den mörka tunneln, den som ändå bara innehåller krigets och orättvisornas fasor. Vänd istället din öppna famn mot freden, rättvisorna, friheten, demokratin, lusten och det liv som vi alla vill kännas vid. Det är trots allt där, och bara där, som ljuset finns.

Idag har jag valt ut några texter från min blogg som kanske, även under en dag som denna, kan ge både tröst och inspiration, och som kanske kan ge dig , om så bara en liten, men ändå en strimma av ljus, tro, hopp och ny kärlek till Världen och livet här på Jorden. (Knappar med länkar till blogginläggen hittar du här nedanför)

Varmt från,

Björn Solum, slappna-av.nu

Leave a Reply

Vår webbsida använder cookies. Genom att klicka på "godkänn" så accepterar du vårt användande av cookies.  Läs mer