Kategorier
HÄLSA MENTAL TRÄNING PERSONLIG UTVECKLING

Låt mig få presentera: ”Programmet Lust för Livet”


NU har det äntligen blivit dags att börja leva igen!

Oavsett ålder, kön, yrke, status eller andra livsvillkor, så är det många, kanske även du , som just nu står i begrepp att än en gång starta om, att äntligen sätta fart på hjulen igen.

Efter att Världen under lång tid har varit minst sagt upp och ner, så är det sannerligen dags att gå vidare, att fortsätta framåt. En ny vår och sedan ännu en ny sommar, med lust och fägring stor, väntar ju runt hörnet.

Det är rätt tid även för DIN NYA BÖRJAN!

Hoten om smittorisker, sjukdom, arbetslöshet, en oviss framtid…det mesta som sett mörkt ut har klingat av och kommer snart att vara bara dunkla minnen.

Restriktioner och begränsningar försvinner en efter en. Och äntligen…vi anar att ett ljus av tro, hopp och kärlek till livet har tänts igen.

Det är sannerligen en perfekt tid för en nystart i och av livet. Och faktum är, och tro´t om du vill, men möjligheterna som äntligen öppnas har förmodligen aldrig varit större än vad de är just nu, nu när både behoven och allas vår längtan är större än på länge.

Alla nystarter måste förstås börja med ett första steg.

Det första steget är ett viktigt steg. Säkert det allra viktigaste till och med. Det är ju det första steget som skapar förutsättningar för nästa steg…och för nästa…för alla de steg som ska ta dig framåt under en nystartad tillvaro fylld av förhoppningar, lust och meningsfullhet.

Genom det här inlägget vill jag ge dig möjlighet att börja din nya början i rätt ände genom att hänga med i ”Programmet Lust för Livet”.

Programmet är i grund och botten är ett ”träningsprogram” i konsten att sätta igång, underhålla och fullborda ett ännu mer tillfredsställande liv.

Kort sagt – ett program som hjälper dig att ta de där första stapplande stegen framåt under en seriöst menad nystart. Och det oaktat om din nystart gäller en förändring av ditt yrkesliv, en övergång från yrkesaktiv till en pensionärstillvaro, ett mer aktivt liv, ett mer hälsosamt liv, ett liv med mera frihet, förverkligande av dina drömmar eller vad helst som du har längtat efter att förändra…

Programmet fokuserar nämligen på det allra viktigaste redskapet som du har – nämligen DIG SJÄLV och DINA EGNA FANTASTISKA INRE RESURSER.

Programmet börjar med att du får göra upp med sådant inom dig själv som begränsar, hindrar och till och med stoppar dig i dina strävanden framåt genom livet.

Men programmet slutar inte där.

Det fortsätter framåt för att på så sätt skapa och förstärka den kraftfullaste av alla energikällor som finns – nämligen din egen inneboende LUST att verkligen leva livet till fullo.

Därav namnet på programmet – ”Lust för Livet”.

Programmet kommer att steg för steg locka fram de inre förmågor som du behöver för att din nystart av tillvaron ska få den solida början som den självfallet förtjänar.

Nyfiken…?

Genom det här inlägget vill jag i första hand ge dig en möjlighet att få mer information om programmet och dessutom ta del av flera smakprov på vad programmet innehåller och kan göra för dig.

Se gärna på informationen som en GRATIS introduktionskurs i konsten att skapa förutsättningar för att DIN nystart ska få en framgångsrik början. Med hjälp av programmet kommer du nämligen att få börja i rätt ände den här gången.

Du kommer att börja med en positiv och effektiv utveckling av DIG SJÄLV.

Allt du behöver göra är att klicka på länken här nedanför och sedan fylla i dina uppgifter i formuläret som finns på sidan som du länkas till, så ser jag till att informationen du behöver skickas till din inbox omgående.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO!

Informationen och ”smakproven” är förstås helt och hållet GRATIS och du förbinder dig inte för någonting.

(Hela ”Programmet Lust för Livet” kan sedan bli ditt, om och när du själv vill, och det för en mycket billigare peng än vad du kanske tror…)

Välkommen!

Varma hälsningar från,

Björn Solum/slappna-av.nu

BÖRJA DIN NYA BÖRJAN HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.